Klatring

booking

Klatre i regions beste klatrevegg

Klatreveggen vår finner du i friidrettshallen og er godt egnet for klatrere på alle ulike nivå. Det er ruter i de ulike kategoriene, vi har i tillegg har vi et buldrerom.

Det er krav og påbudt og enten ha Bratt-/topptaukort eller å ha en tilstede som er ansvarlig som har Bratt-/topptaukort når du klatrer. (Dette trengs ikke hvis du skal klatre i buldrerommet.)  Alle som klatrer må også ha utfylt ansvarserklæring.

For å kunne klatre trenger du utstyr, som sko (gjerne klatresko), tau, sele, taubrems, evt kalkpose. Kan leies i Steinkjerhallen (ta kontakt med hallbetjent).

Ønsker du å ta Bratt-/topptaukort? Steinkjer klatreklubb arrangerer Bratt-/topptaukort kurs.

 

Klatreveggen i Steinkjerhallen

 

Alle som skal klatre må fylle ut og sende inn skjemaet under.

Klatring passer for alle

Klatring kan også brukes som gruppeaktivitet for vennegjengen, klatre bursdag, familien eller sammen med kolleger fra jobben. Mer info her.

For booking av klatre bursdag, eller ønske om å gjennomføre gruppeaktivitet i klatreveggen send oss en mail til: [email protected] 

Klatring passer alle aldre. Vi har sele og klatresko også til de aller miste, helt ned i str 24. Her er det tilrettelagt for at alle skal få den best mulige klatreopplevelsen.

barn klatrer

Klatring og buldrerom

Lokalet som leies ut til klatring er markert med farge i tegningen nedenfor.