Bruksregler

booking

Bruksregler for Steinkjerhallen

Gjør oppmerksom på at dette dokumentet kan få endringer i løpet av året. Dette skyldes at Steinkjerhallen nye og helt andre forutsetninger for drift, og endringer kan være nødvendig for at vi skal ha et anlegg som er funksjonelt for alle leietagere. Endringer i bruksregler legges ut på vår hjemmeside.

Generelle bestemmelser

 1. Skolens reglement gjelder også i Steinkjerhallen i skoletida.
 2. Røyking forbudt i Steinkjerhallen
 3. Utesko som forsøpler miljøet, tas av før dere går inn i Steinkjerhallen
 4. Kun innesko benyttes på treningsflatene
 5. Klisterforbud på alle treningsflater i Steinkjerhallen (se spesielle bestemmelser)
 6. Utstyr og søppel ryddes bort av hver enkelt leietager etter endt trening
 7. Mat og sukkerholdige drikker/kaffe skal ikke være på treningsflatene
 8. Garderober er en del av leieprisen, og må brukes hensynsfullt
 9. Oppdages hærverk eller det er uhell, rapporter til driftspersonell/lærer/trener
 10. Hærverk som oppdages av hallens personell, blir fakturert den parten/personen som er leietager
 11. Vis alltid hensyn til andre leietagere
 12. Rigging/nedrigging inngår i leietiden
 13. Foreldre/publikum skal oppholde seg tribuner.
 14. Vesentlig brudd på bestemmelsene medfører utvisning fra Steinkjerhallen
 15. Signert kontrakt med leietagere ved kort/langtidsleie skal være i orden før 1. trening iverksettes

Hvis spørsmål, ta kontakt med driftspersonell, telefon 74167100.
Egne bestemmelser er gjeldende ved utleie til konserter, messer el.

 

Spesielle bestemmelser for enkelthallene:

Flerbrukshallen / med 3 håndballbaner
 1. Sprayklister aksepteres
 2. Utstyr som leies leveres/settes tilbake til anvist sted.
 3. Vær alltid presis på og av hallflaten som leies.
Turnhallen
 1. Utleies kun til grupper, der minimum 1 voksen har ansvaret.
 2. Sko skal ikke benyttes.
 3. Løse gjenstander i lommer og på kropp skal taes av ved trening.
 4. Sett alltid tilbake brukt utstyr etter bruk.
Friidrettshallen
 1. Utstyr som brukes skal alltid settes tilbake.
 2. Piggsko kun der det er dekket tiltenkt piggsko.
 3. Utøvere som blir tatt i å bruke piggsko på tribuner og trapper i legges en bot på      3500kr
Gymnastikksalen
 1. Utstyr som utplasseres i salen skal ryddes bort etter endt trening
 2. Bruk utstyr og sko i salen som ikke skader parketten
 3. Vis hensyn til brukere i andre saler, spesielt med henblikk på lyd og annen støy
 4. Spesiell avtale ang utplasserte spinnigsykler frem til august 2013 (gjelder ikke lyd og støy)

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.