Morgenbarna starter opp igjen 19. oktober

booking
Gutt som løper etter en ballong

Morgenbarna starter opp igjen 19. oktober

Gladnyhet til morgenfriske barn: Fra og med lørdag 19. oktober ønsker vi igjen velkommen til Morgenbarna i friidrettshallen!

Morgenbarna er et konsept hvor vi åpner dørene til friidrettshallen mellom kl 08 og kl 11 hver lørdag og søndag. Vi setter ut bord og stoler i friidrettshallen slik at man kan ta med seg mat og drikke selv, og så kan både barn og voksne leke i hallen.

– Morgenbarna har vært et populært tilbud de årene vi har drevet med det, forteller Kenneth Karlsen, som er daglig leder i Steinkjerhallen.
– Noen dager, kanskje særlig de helgene det er dårlig vær, er det mange som tar med ungene på Morgenbarna. Vi får ofte tilbakemelding fra foreldre som sier at de setter pris på å ha et sted hvor ungene kan løpe og herje i stedet for å bruke tiden foran skjermen.

Tilbudet koster 100 kroner per familie. Hallen er ubetjent fra morgenen av, så vi stoler på at alle som bruker hallen, vippser over penger til 73062. Vipps-nummeret finner du også på plakater flere steder i hallen. Hallbetjentene vil kontrollere betalingen når de kommer, og vi ser oss nødt til å ta 200 kroner til vi oppdager at du ikke har betalt for deg når vi kontrollere det.

Turnhallen er ikke åpen for Morgenbarna, men det er mulig å leie den. Send oss gjerne en e-post til [email protected] for å høre når turnhallen er ledig!

Disse dagene er det andre arrangement i friidrettshallen som gjør at Morgenbarna må utgå:
26. oktober
27. oktober
2. november
30. november
7. desember
15. desember
29. desember
29. desember

2020
18. januar
19. januar
7. mars
8. mars

Disse datoene avsluttes Morgenbarna kl 10:00:
16. november

2020
11. januar
14. mars

Tilbake til nyhetsarkiv