Sparebank1 Cup i håndball

booking
Sparebank1 Cup

Sparebank1 Cup i håndball

26. april – 28. april 2019.

Sparebank1 Cup arrangeres av Steinkjer håndballklubb i Steinkjerhallen. 

Cupen arrangeres for 37. gang. Det er over 2000 overnattende, og 251 lag fra Bodø i nord til Møre i sør, samt Sverige i øst, med håndballspillere fra 9 til 16 år, treffes til i Steinkjerhallen i helga. Det er hele 12000 måltider og over 500 kamper.

I tillegg til de omtrent 4000 spillerne, lederne og trenerne, fylles Steinkjerhallen opp av supportere fra flere generasjoner og dyktige dugnadsgjenger. Ta deg en tur i hallen den helgen for å oppleve idrettsgleden, stemningen og folkelivet.

 

Velkommen!

 

Her finner du mer informasjon om Sparebank1 Cup! 

På grunn av håndballcupen blir klatreveggen stengt i helga.

 

 

 

Tilbake til nyhetsarkiv