Stenger kantina i Steinkjerhallen

booking
Steinkjerhallen

Stenger kantina i Steinkjerhallen

20. desember blir siste dag med kantine i Steinkjerhallen. Bakgrunnen er at NAV Inn-Trøndelag har valgt å avslutte avtalen med hallen.

– Dette syns vi er fryktelig trist, sier Kenneth Karlsen, som er daglig leder i Steinkjerhallen.

– Vi syns selvfølgelig det er synd at vi ikke lenger skal kunne tilby lunsj til alle som bruker Steinkjerhallen hver dag. Men det vi virkelig syns er leit, er at vi ikke lenger skal få jobbe sammen med alle de flotte ungdommene som er tilknyttet Jobbhuset.

Avslutter samarbeidet

Steinkjerhallen har vært den største samarbeidspartneren for Jobbhuset, som er et kurs i regi av NAV. I løpet av den tiden Steinkjerhallen har samarbeidet med NAV, har over 100 ungdommer vært i hallen på jobbtrening både i kantina og ute i selve bygget. I utgangspunktet skal ungdommene være i hallen i 6 uker, men mange av ungdommene har vært i Steinkjerhallen betydelig lenger fordi de har hatt behov for det, og fordi de ansatte i hallen har hatt mulighet til mer tilrettelegging.

– Mange av ungdommene som har hatt jobbtrening hos oss, har hatt liten arbeidserfaring, forteller Karlsen. – Det har vært fantastisk å se dem vokse med oppgavene vi har gitt dem, og å se den selvtilliten det har gitt dem. Jobbtreningen her har gjort dem bedre rustet til å søke arbeid andre steder. Vi håper NAV klarer å gi dem tilsvarende arbeidsoppgaver også i tiden som kommer.

Tilbake til nyhetsarkiv