Vi fortsetter med Morgenbarna!

booking
Lekende barn

Vi fortsetter med Morgenbarna!

Dagens gladnyhet til morgenfriske barn og morgentrøtte foreldre: Vi fortsetter med Morgenbarna!

– Erfaringene fra prøveprosjektet med Morgenbarna i oktober, har vært så gode at vi har bestemt oss for å fortsette med ordningen på ubestemt tid, sier Kenneth Karlsen, som er daglig leder i Steinkjerhallen.

Så ta med deg ungene på frilek i friidrettshallen i Steinkjerhallen hver lørdag og søndag kl 07-11. Vi setter utover bord og stoler så dere kan ta med dere mat og drikke og spise formiddagsmat der.

– Gjennomføringen av andre arrangement gjør at det vil bli noen helger hvor vi ikke har Morgenbarna, forteller Kenneth. – Følg med på facebooksiden vår, for vi kommer alltid til å varsle hvis det ikke blir Morgenbarna.

Tilbudet koster 100 kroner per familie. Siden hallen er ubetjent, må vi stole på at dere som benytter dere av tilbudet, vippser over penger til oss. Vipps-nummeret vårt finner du på plakater rundt omkring i hallen. 

Velkommen til oss!

Tilbake til nyhetsarkiv