Morgenbarna – vi prøver igjen!

booking
Jenter som løper etter hverandre

Morgenbarna – vi prøver igjen!

Er barna dine morgenfugler? Ta dem med på Morgenbarna!

Tilbudet vårt med Morgenbarna, hvor vi åpner Steinkjerhallen for både foreldre og unger som trenger å røre seg litt i helgene, har vært populært, og mange har spurt om vi kan starte med det igjen. 

– Særlig nå de siste ukene, hvor været ikke akkurat har gjort det fristende å gå ut mer enn nødvendig, har mange ønsket seg Morgenbarna, forteller Kenneth Karlsen, som er daglig leder i Steinkjerhallen. 

Nå prøver vi på nytt igjen. Hver lørdag og søndag i oktober, mellom kl 07 og 11, åpner vi friidrettshallen, så barna kan leke fritt, og de voksne enten kan slappe av litt eller benytte anledningen til å løpe litt selv. Vi setter utover bord og stoler slik at dere kan ta med dere mat og drikke og spise formiddagsmat der. 

Tilbudet koster 100 kroner per familie. Siden hallen er ubetjent, må vi stole på at dere som benytter dere av tilbudet, vippser over penger til oss. Vipps-nummeret vårt finner du på plakater rundt omkring i hallen. 

Prøveprosjekt i oktober

Årsaken til at vi foreløpig ser oss nødt til å begrense dette til et prøveprosjekt ut oktover, er at vi er avhengig av at folk betaler for seg. Selv om Morgenbarna til tider har vært godt besøkt, er det dessverre flere som ikke har betalt for seg. 

– Tanken har vært å gi barn et aktivitetstilbud på formiddagstid i helgene, som et alternativ til skjerm-tid, forteller Kenneth. – Vi vil gjerne gjøre vårt for at de tidlige helgemorgenene kan brukes til lek og moro, men hvis vi ikke får betaling for jobben, må vi dessverre prioritere å få inn andre arrangement enn Morgenbarna. 

Første dag med prøveprosjektet er lørdag 6. oktober. 

Velkommen! 

Tilbake til nyhetsarkiv