Steinkjerhallens åpningstider i påska

booking
God påske!

Steinkjerhallens åpningstider i påska

Lørdag 8. og søndag 9. april er Steinkjerhallen stengt.
Det ordinære tilbudet i hallen er også stengt i helligdagene; fra og med 13. april til og med 17. april. Dere som ønsker å bruke treningssenteret og har adgangskort, har tilgang alle dager i påsken fra kl 0500 – 2300.

Morgenbarna

Fra skjærtorsdag til 2. påskedag åpner vi friidrettshallen mellom kl 07 og kl 12 for barnefamilier. Tanken er å gi barna et alternativ til skjermtid. Vi setter utover bord og stoler i friidrettshallen slik at dere kan ta med dere mat og drikke og spise der, og så kan ungene leke fritt i hallen mens foreldrene kan slappe av litt – eller løpe rundt selv. Tilbudet koster 100 kroner per familie. Hallen er ubetjent, så beløpet kan dere vippse over til oss. Det henger opp plakater med Vipps-nummeret vårt inne i hallen.

Steinkjerhallen ønsker alle en god påske!

Tilbake til nyhetsarkiv