Konsert!

booking
Høstfest 2019

Konsert!

Vi inviterer til en folkelig trønderrock konsert. En leken og unik blanding av
upolert sound, rock, vømmøl musik og ikke minst allsang!

Dette blir en storspekket kultur opplevelse du bør få med deg!

På scenen:  

GRAS

Too Far Gone

Vømmølgutan

Det blir salg av blant annet øl, vin, cider, mineralvann, snacks, m.m.

Vi tilrettelegger for de med nedsatt funksjonsevne og rullestolbrukere ta kontakt med oss/arrangør på forhånd. Ledsager får gratis inngang, ved fremvisning av ledsagerbevis.


Aldersgrense: 18år.

KJØP BILLETTER HER

GRAS er et folkrock-band som består av sju trønderdamer. De har i fellesskap skapt et særegent, vokalsterkt, folkelig og upolert sound med tydelige referanser til rock-, folkemusikk-, bluegrass-, country- og visesjangeren. Gras gjorde stor suksess på sin første festivalspilling, og soundet er i ettertid blitt referert til en musikalsk blanding som er lekent inspirert av Gåte, Katzenjammer, trønderrock, folkemusikk og Ronja Røverdatter-musikk. På konsert med GRAS får du en finurlig miks av musikalske ytterpunkt, både tekstlig og arrangementmemsig. Blandingen av humor og seriøsitet, enkle stev og mektige musikalske vokal- og bandarrangement gjør Gras til et unikt tilskudd i musikkverdenen! GRAS framstår som et komplett, nyskapende og svært så spennende band for det Norske publikum.

Too Far Gone ruler videre på norske veier og har i løpet av sine 25 år markert seg i rocktoppen med sin markante og fremoverlente stil med folkelige appell. Bandet står stødig i det norske festivalmarkedet og på mangfoldet av konsertarenaer rundt om. Gjennombruddet kom alvor i 1998 med hiten ”Zetor`n”. Etter det har det gått slag i slag med høye plasseringer på salgslister, radiolisting, radio- og TV-opptredener, omfattende turnering i hele landet for fulle hus, 9 CD utgivelser, to gullplater og ca 350.000 solgte eksemplarer. I 2018 er bandet 25 år, og vil i perioder tilbringe mye tid i studio for innspilling av nytt låtmateriale. 

Vømmølgutan
Er et lokalt band fra Verdal som ble stiftet i mars 1985. Nærmere bestemt Helgådalen, heimbygda og opphavet til musikken deres nemlig Hans Rotmo. Vømmølgutan har stort sett hatt samme besetning siden starten, og består av to blad Bratli, og to blad Østgård. Vømmølgutan har holdt på i over 25år og har fartet rundt både på norsk og svensk jord, og spillt mye forskjellig type musikk.
Nå har de havnet tilbake i deres rette element nemlig vømmøl musikken, som dere vil få oppleve denne kvelden.

Tilbake til nyhetsarkiv