Positiv økning

booking
Boligmessen 2019

Positiv økning

Helgen 29. mars – 31. mars, var Steinkjerhallen fylt opp med ulike aktører innen bolig. Det var 53 utstillere og blant disse var det hytteleverandører, kjøkkeneksperter, møbel representanter, rådgivere, alarmselskaper, vvs representanter, el representanter, byggmestre og mange flere.
Selbuhus fikk i år prisen “Beste stand”.

Boligmessens barnepass var meget populært, både for barna som storkoste seg, men også foreldrene.

Som tidligere år var det også i år masse gode messetilbud, til besøkenes begeistring. Foredrag og oppussingstips fra Sinnasnakker’n (Otto Robsahm) var det også naturligvis, i tillegg til konkurranser.

Årets messe hadde et besøkstall på 4.224.

Næringsnyttig har skrevet en fin sak som du kan lese her.

Tilbake til nyhetsarkiv