Steinkjerhallen Treningssenter

booking

Steinkjerhallen Treningssenter

6. mars åpner det midlertidige Steinkjerhallen Treningssenter i de gamle lokalene til FT Campus. 

Medlemsskap:

  • Voksen: 199,- pr. måned.
  • Ungdom (15 – 18 år): 129,- pr. måned.
  • Student: 149,- pr. måned.

For alle som tegner medlemskap vil det være gratis trening ut mars måned.

For gratis prøvetimer og evt. spørsmål ta gjerne kontakt med oss i Steinkjerhallen. 

FOR MEDLEMSKAP OG INNMELDING TA KONTAKT MED [email protected] ELLER TELEFON 741 67 100

Bakgrunn: Som kjent gjennom media planlegges det et helt nytt treningssenter i tilknytning til arealer i friidrettshallen. Dette er et større prosjekt som blant annet trenger en del godkjenninger før vi kan iverksette byggearbeidet. Dette vil bli et fullverdig treningssenter med topp moderne utstyr.

Før den tid vil Steinkjerhallen tilby midlertidige treningsfasiliteter i de gamle lokalene til FT Campus for å dekke skolenes behov på dagtid og for å ha et tilbud til andre som ønsker å fortsette med å trene i Steinkjerhallen. I denne mellomfasen vil tilbudet være nedskalert i forhold til det FT Campus hadde, blant annet vil vi ikke ha tilbud med gruppetimer.

 

 

 

Tilbake til nyhetsarkiv